Стоенето под гореща вода е много приятно, но определено не е

...
Стоенето под гореща вода е много приятно, но определено не е
Коментари Харесай

Какво ще стане с тялото ти, ако започнеш да си взимаш студени душове

Стоенето под гореща вода е доста прелестно, но несъмнено не е измежду потребните неща, които правим. Горещият душ може да ни приспи, вместо да ни разсъни, също така горещината отпуска мускулите и забавя пулса. 

В този ред на мисли, през днешния ден ви предлагаме да внесете здравословна смяна в живота си с един специфичен утринен обред, който повишава адреналина и събужда всяка част от тялото ви:
 Ето за какво би трябвало да стартирате деня си със леден душ  Ето за какво би трябвало да стартирате деня си със леден душ  Ето за какво би трябвало да стартирате деня си със леден душ  Ето за какво би трябвало да стартирате деня си със леден душ
Разбира се, не всеки е подготвен да подложи тялото си на подобно физическо изпитание. Ако сте решили да се калявате по този метод, не забравяйте да подготвите организма си. 

В началото започнете с по-хладка вода и постепенно понижавайте температурата ѝ с всяко последващо къпане. По същия метод се отнасяйте и с времето, което прекарвате под студения душ - първите пъти не стойте под него повече от 30 секунди, а след това вижте по какъв начин се усеща тялото ви и последователно увеличете времетраенето.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР